Waxahatchee (US) – OBS INSTÄLLT

3 juli 2020

Pustervik

DJ: woody-Kim
Åldersgräns: 18 år
Pris: 240 kr + service
Insläpp: 19:00

Konserten med Waxahatchee den 3 juli är tyvärr inställd.

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Waxahatchees konsert på Pustervik i Göteborg den 3 juli, utan konserten kommer att ställas in. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Köpta biljetter återlöses automatiskt. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail.

Waxahatchee aka Katie Crutchfield tillhör ett av de ledande namnen inom den våg av alternativa och personliga indie-singer/songwriters som dominerat indiescenen de senaste åren, tillsammans med namn som Big Thief, Angel Olsen, Sharon Van Etten och Mitski. Kommande albumet ’Saint Cloud’ bygger på en intim period av självinsikt och reflektion över hennes resa det senaste åren, platser hon sett och varit, tillsammans med sina nära och kära.

Albumet ’Saint Cloud’ skrevs direkt efter hennes beslut att bli nykter och är ett ärligt, naket och vaket sätt att beskriva sina själfulla sånger och historier längs vägen. Med detta råa, uppriktiga och vågade sätt att förhålla sig följer även ett skifte i Waxahatchee’s tidigare ljudlandskap. Där plattorna ’Out In The Storm’ och ’Ivy Tripp’ byggt på stora gitarrer och piskande rytmer som fått driva distade känslostormar till en plats på ’Saint Cloud’ där lager på lager skalats bort för att låta Crutchfields röst och sånger hamnar i centrum.

Resultatet blir ett album byggt på klassisk americana med en modern touch från en av de starkaste låtskrivarna och berättarna av sin generation.

Lyssna