Woody West lördagsklubb

Pale Honey + Eldoradio

18 mars 2017

Pustervik

DJ: Mathias Krusell + Peno (Klubben) & Country-Kristina (Matsalen)
Åldersgräns: 20 år (18 vid förköp)
Pris: 100 kr
Insläpp: 21.00

PALE HONEY
Pale Honey är den minimalistiska rockduon från Göteborg som består av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey. För mindre än ett år sedan kom det kritikerrosade och P3-Guld nominerade debutalbumet ”Pale Honey”. Albumsläppet följdes upp av spelningar både i Sverige och utanför gränserna, bl.a. en utsåld Londonspelning på The Islington.
Nyligen släpptes den helt nya, P3-listade singeln ”Real Thing”, vilken belönats med en sjukt snygg och spöklik video som Johan Stolpe regisserat.

I februari nästa år kommer ytterligare en singel och kort därefter gör Pale Honey tre exklusiva spelningar på hemmaplan. Bandets andra album släpps senare under 2017.

ELDORADIO
Punkrock-bandet som flera gånger sagts vara Sveriges svar på The Libertines, släppte i våras sitt debutalbum ”’21st Century Explosive Sound”. Men redan innan plattan hade landat så hann dom med att imponera på P3s musikredaktion och deras singlar gick varma på kanalen. Albumsläppet följdes upp med en Englandsturné och festivalspelningar på bl.a. Peace & Love och Uddevalla Solid Sound.

En ny EP är utlovad att komma under året och såhär säger bandet om det: ”Den är bättre, hårdare och mer ärlig. För att citera Kanye, ”Förra skivan var Nebraska, nu kommer Born in the USA!”

Lyssna