The Magic Numbers

The Magic Numbers (UK)

28 oktober 2014

Pustervik

DJ: Stereo-Jens
Åldersgräns: 18
Pris: 285 kr
Insläpp: 19.00

Syskonparet med de förtrollade melodierna den sagolika stämsången är tillbaka! Efter att de charmat hela världen med sin fantastiska debutplatta ”The Magic Numbers” och hitsinglar som ”Forever Lost” och ”Love Me Like You” från debuten och ”Take a Chance” från uppföljaren ”Those the Brokes” blev Sverigefavoriterna snabbt en sensation och ett av världens allra mest hyllade popband. De har också visat att de är ett fenomenalt live band med slutsålda spelningar på både Sticky Fingers och Trädgårn tidigare. Nu kommer de äntligen tillbaka till Sverige med nytt material.
The Magic Numbers bildades 2002 av två syskonpar i Hanwell utanför London och består av Romeo och Michele Stodart och Angela och Sean Gannon. Bandet drog snabbt till sig uppmärksamhet från storheter som The Chemical Brothers och Ed Harcourt och deras debutalbum nominerades till det prestigefyllda Mercury Prize. Efter succén med ”The Magic Numbers” släppte de uppföljaren ”Those the Brokes” 2006 vilken nådde ända fram till tredjeplatsen på den svenska albumlistan.
Bandets tredje skiva ”The Runaway” släpptes 2010 och sedan dess har det varit tyst kring The Magic Numbers – bortsett från en countryinspirerad soloskiva från Michele Stodart för två år sedan – men i mitten på augusti släpps äntligen deras nya skiva ”Alias”. Att döma av nya singeln ”Shot in the Dark” har det varit värt väntan.

Lyssna